ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק, היסטוריון של אוכל ורפואה, נמצא במסע מתמיד לחיפוש אחר מקורות חומרי-הגלם שמרכיבים אותנו. את האוכל שאנחנו אוכלים.
איטליה היא מולדת המזון האיטי, המחשבה על מה שצומח סביבנו, על האנשים המגדלים את האוכל, טוחנים את הקמח ומייצרים את היין. זה המקום המושלם בשבילנו לקחת כמה ימי חופשה ולתור אחר המזונות שמרכיבים את מרקם התזונה המקומית.
הצטרפו אלינו לשישה ימים בחווה הציורית casarciccia, חווה חקלאית אינטימית המגדלת גידולים אורגניים באומבריה היפיפיה, המחוז המכונה הלב הירוק של איטליה.
לבשל איתנו אוכל מקומי משובח ומזין וללמוד איתנו על מה שמרכיב את החיים שלנו.
* חשוב לציין - יש לנו רק 4 דירות-אירוח. חשוב להזמין מקומות בהקדם.